ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σύλληψη 38χρονου που έκλεβε αυτοκίνητα στο Κιλκίς

Σύλληψη 38χρονου που έκλεβε αυτοκίνητα στο Κιλκίς

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, οκτώ περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων οχημάτων στην πόλη του Κιλκίς, οι οποίες διαπράχθηκαν κατά την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου.

Αρχικά, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς ένας ημεδαπός 38 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του 38χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Στη συνέχεια ο 38χρονος συνελήφθη εκ νέου το μεσημέρι του Σαββάτου, διότι βραδυνές ώρες της Παρασκευής διέρρηξε δύο επιβατηγά αυτοκίνητα και ένα φορτηγό θραύοντας τα κρύσταλλα τους και αφαίρεσε διάφορα τιμαλφή.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 38χρονος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης άλλων τεσσάρων περιπτώσεων διαρρήξεων οχημάτων (ενός Ι.Χ. Επιβατηγού, ενός Δ.Χ. Φορτηγού και δύο Ι.Χ. Φορτηγών αυτοκινήτων) που διαπράχθηκαν τις βραδυνές ώρες κατά το χρονικό διάστημα 18 έως 22.11.2012 αφαιρώντας χρηματικά ποσά και τιμαλφή.

Ακολούθως, από την έρευνα προέκυψε ότι ο 38χρονος διέθεσε σε έναν 27χρονο ημεδαπό έναν πλοηγό οδήγησης που είχε αφαιρέσει από το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο ενός 52χρονου τις βραδυνές ώρες της 23.11.2012. Στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν GPS και ο προαναφερόμενος συνελήφθη.

Επίσης, σε αστυνομική έρευνα του σπιτιού του 38χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1,5 ναρκωτικά δισκία άνευ ιατρικής συνταγής.

Σε βάρος του 38χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ σε βάρος του 27χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργήθηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.