ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ελεύθερος ένας από τους φερόμενους ως δράστες της δολοφονίας των δύο αντρών της ΔΙΑΣ!

Ελεύθερος ένας από τους φερόμενους ως δράστες της δολοφονίας των δύο αντρών της ΔΙΑΣ!

Οι κινήσεις των αρμόδιων αρχών κατέληξαν στο απόλυτο φιάσκο

Τον Μάρτιο του 2011 οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Γιάννης Ευαγγελινέλης και Γιώργος Σκυλογιάννης έπεφταν νεκροί από καταιγισμό πυρών που δέχτηκαν από αδίστακτους κακοποιούς στο Ρέντη.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε την 1η Μαρτίου του 2011 στη λεωφόρο Κηφισού στο ύψος του Ρέντη.

Οι αστυνομικοί, επιβαίνοντας σε δύο μοτοσικλέτες, καταδίωκαν Ι.Χ. μάρκας Volvo με τρεις επιβάτες που ήταν ύποπτοι για ληστεία, η οποία είχε σημειωθεί νωρίτερα στο Μενίδι.

Το αυτοκίνητο, που ήταν κλεμμένο, εισήλθε σε παράδρομο της λεωφόρου Κηφισού, σταμάτησε απότομα και κάποιοι από τους επιβάτες κατέβηκαν και «γάζωσαν» στην κυριολεξία τους αστυνομικούς.

Ο 23χρονος Ιωάννης Ευαγγελινέλης μεταφέρθηκε νεκρός από σφαίρα στο κεφάλι στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή και ο 22χρονος Γεώργιος Σκυλογιάννης με ανάλογο τραύμα.

Οι αρχές συνέλαβαν δύο μήνες μετά τέσσερα άτομα ως ύποπτα για το μακελειό, τα οποία και προφυλακίστηκαν.

Στις 2 Οκτωβρίου οι προφυλακισθέντες δικάστηκαν για τη ληστεία του περιπτέρου στο Μενίδι, που είχε προηγηθεί της συμπλοκής, όμως ο ένας εξ αυτών κρίθηκε αθώος για την υπόθεση.

Όταν μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού υπήρξε ενημέρωση ότι έγινε άρση της προφυλάκισής του και… αποφυλακίστηκε, παρότι ο ύποπτος ήταν υπόδικος για ανθρωποκτονία!

Προς το τέλος του Οκτώβρη έγινε αντιληπτό ότι είχε αφεθεί ελεύθερος ο κακοποιός και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του… όμως εκείνος δεν περίμενε τους αστυνομικούς στο σπίτι του!

Το υπουργείο Δικαιοσύνης υποστηρίζει ότι ο κακοποιός, αλβανικής καταγωγής ήταν αυτός που προμήθευε την σπείρα με αυτοκίνητα και δεν είχε κριθεί προφυλακιστέος αλλά το δικαστήριο του είχε επιβάλλει πρόστιμο… το οποίο δεν πλήρωσε ποτέ και παρόλα αυτά τον άφησαν ελεύθερο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.