ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σπουδαία απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης – Διαγραφή χρέους 140.000 ευρώ σε δανειολήπτη

Σπουδαία απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης – Διαγραφή χρέους 140.000 ευρώ σε δανειολήπτη

Τη διαγραφή χρέους ύψους 140.000 ευρώ αποφάσισε το Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης εκδικάζοντας προσφυγή δανειολήπτη με συνολικές οφειλές 220.00 ευρώ.

Με βάση τον Ν. 3069/10 περί υπερχρεωμένων νοικοκυριών το δικαστήριο της Ξάνθης εξέδωσε νομολογιακή απόφαση με την οποία διασφαλίζεται η πρώτη κατοικία του δανειολήπτη ενώ παράλληλα ρυθμίζεται η αποπληρωμή του υπολοίπου των οφειλών σε ανάλογο αριθμό δόσεων.

Ο δανειολήπτης είχε διάφορα καταναλωτικά δάνεια, ένα στεγαστικό και ένα επισκευαστικό δάνειο από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων τα οποία δεν ήταν σε θέση να αποπληρώσει.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο όρισε ως δόση το ποσό των 436,33 ευρώ μηνιαίως για 15 χρόνια, με έναρξη αποπληρωμής τα τέσσερα χρόνια μετά τη δημοσίευση της απόφασης, τα οποία θα αποδίδονται τόσο στο Ταμείο Παρακαταθηκών όσο και σε Τραπεζικό Ίδρυμα το οποίο κινήθηκε κατά του δανειολήπτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.