ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Μεσσηνία: 39χρονος διακινούσε καραμέλες με εκχύλισμα κάνναβης

Μεσσηνία: 39χρονος διακινούσε καραμέλες με εκχύλισμα κάνναβης

Στο κατάστημά του στα Φιλιατρά Μεσσηνίας ένας 39χρονος έμπορος διακινούσε «προχωρημένο»  εμπόρευμα, αλλά μόνο σε μυημένους πελάτες. Το μαγαζί είχε μετατραπεί σε κέντρο διακίνησης ναρκωτικών, μεταξύ των οποίων υπήρχαν ακόμη και καραμέλες με εκχύλισμα κάνναβης!

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας που έκαναν ταυτόχρονη έρευνα στο κατάστημα και το σπίτι του υπόπτου ανακάλυψαν τις 22 εισαγόμενες καραμέλες με το παράνομο περιεχόμενο, μαζί με 229 ναρκωτικά χάπια, 47,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 16 σπόρους κάνναβης και έναν τρίφτη με υπολείμματα χασίς. Ο 39χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας.

Τουλάχιστον 49 πελάτες αναζητούσαν δυο Αλβανοί ηλικίας 28 και 22 χρόνων, αφού τόσες ισοβαρείς συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 139,8 γραμμαρίων είχαν στην κατοχή τους. Τα ναρκωτικά βρέθηκαν στο σπίτι τους στη Μανωλάδα Ηλείας, μαζί με μια συσκευασία με σπόρους και ένα πλαστικό σωληνάριο με τρίμματα κάνναβης. Οι δυο αλλοδαποί που βρίσκονταν λαθραία στη χώρα και σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσε εδώ και δυο χρόνια ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Καλαμάτας για διακεκριμένες κλοπές, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Μια ταμπακέρα με αποξηραμένη κάνναβη βάρους ενάμισι γραμμαρίου είχε στο αυτοκίνητό του ένας 34χρονος Έλληνας που συνελήφθη στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αλλά οι άνδρες Δίωξης Ναρκωτικών που ερεύνησαν το σπίτι του βρήκαν ακόμη δύο συσκευασίες, δύο γυάλινα βάζα και άλλες δύο ταμπακέρες με συνολικά 162,3 γραμμάρια  και ένα χάρτινο περιτύλιγμα με σπόρους κάνναβης βάρους 21,4 γραμμαρίων. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.