ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φάρσα για βόμβα έκανε για να μη δικαστεί

Φάρσα για βόμβα έκανε για να μη δικαστεί

Τον βομβιστή προσποιήθηκε αφού δεν  μπορούσε να βρει τρόπο να  αναβάλει τη δίκη του ένας  56χρονος Έλληνας, που τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και ισχυρίστηκε ότι είχε τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στα δικαστήρια της Φλώρινας! Εντοπίστηκε, όμως, και τώρα βρέθηκε με άλλες τρεις κατηγορίες!

Ο  φαρσέρ έκανε το σφάλμα να  τηλεφωνήσει από το… κινητό του στο κέντρο του «100» και οι αστυνομικοί, που βέβαια δεν βρήκαν βόμβα στο μέγαρο, δεν δυσκολεύτηκαν να τον εντοπίσουν. Μάλιστα, στο σπίτι του όπου τον συνέλαβαν ανακάλυψαν ότι κατείχε χωρίς άδεια ένα κυνηγετικό όπλο με 47 φυσίγγια και 54 σφαίρες πιστολιού! Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που του άσκησε δίωξη για διατάραξη της ειρήνης πολιτών, διασπορά ψευδών ειδήσεων και παράνομη οπλοκατοχή.

Η άδεια λειτουργίας οπλοπωλείου που κατείχε ένας 39χρονος στα Τρίκαλα είχε λήξει, αλλά εκείνος εξακολουθούσε να πουλάει όπλα και σφαίρες! Όταν οι άνδρες της Ασφάλειας έκαναν έρευνα στο κατάστημα πώλησης όπλων, ειδών κυνηγίου και αλιείας που λειτουργούσε πλέον παράνομα, ανακάλυψαν ότι διέθετε προς πώληση τρία πιστόλια και 50 φυσίγγια κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Ένα περίστροφο replica, ένα κυνηγετικό όπλο και μια ξιφολόγχη μήκους 50 εκατοστών κατέσχεσαν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου στο σπίτι ενός 60χρονου στο δημοτικό διαμέρισμα Μοχού του δήμου Χερσονήσου και τον συνέλαβαν για παράνομη οπλοκατοχή.

Από τον Αύγουστο του 2011 είχε να μπει στην αποθήκη του αγροκτήματός της στη Μυτιλήνη μια 77χρονη γυναίκα! Έτσι, δεν κατάλαβε πότε τρύπωσαν μέσα άγνωστοι διαρρήκτες από την ανασφάλιστη είσοδο και άρπαξαν διάφορα αντικείμενα αξίας 600 ευρώ και το κυνηγετικό όπλο του συζύγου της!

Το παράθυρο του σπιτιού ενός 77χρονου στο Νεοχώρι Πλωμαρίου της Λέσβου παραβίασαν άγνωστοι και τον έστειλαν στον… εισαγγελέα αφού, μαζί με τα αντικείμενα αξίας 3.000 ευρώ που έκλεψαν, πήραν και το κυνηγετικό του όπλο! Έτσι, ο 77χρονος συνελήφθη και βρέθηκε κατηγορούμενος για πλημμελή φύλαξη του όπλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.