ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συλλήψεις για κατοχή όπλων και εκρηκτικών υλών

Συλλήψεις για κατοχή όπλων και εκρηκτικών υλών

Συνελήφθη, για κατοχή όπλων και εκρηκτικών υλών  στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων ένας 31χρονος μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια του συλληφθέντα, παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα πιστόλι των 9mm, ένα βραδύκαυστο φιτίλι μήκους 130 cm, μία αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε τριακόσια γραμμάρια αμμωνιοδυναμίτιδας ένα δίκανο κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια και μια καραμπίνα, ιδιοκτησίας 46χρονου Αγιονικολιώτη.

Επίσης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ο 46χρονος ιδιοκτήτης της καραμπίνας, η οποία βρέθηκε στην κατοχή του 31χρονου, για μη τήρηση των όρων κατοχής και αποθήκευσης κυνηγετικών όπλων.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου ενώ οι δύο συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.