ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μηχανάκια έκλεβαν ανήλικοι στη Ρόδο

Μηχανάκια έκλεβαν ανήλικοι στη Ρόδο

Και τους  γονείς τους έβαλαν σε μπελάδες οι δυο ανήλικοι που ήθελαν να κάνουν βόλτες με μηχανάκι, αλλά δεν είχαν δικό τους και… «δανείστηκαν» ένα από χώρο στάθμευσης στην περιοχή Ροδίνι στην Ρόδο! Έπεσαν, όμως, σε αστυνομικό του τμήματος Ρόδου που, αν και βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας, τους τσάκωσε.

Ο  αστυνομικός ακινητοποίησε τα  δυο Ελληνόπουλα ηλικίας 15 και 17 χρόνων και κάλεσε συναδέλφους του της Ασφαλείας, που τους παρέλαβαν και τους οδήγησαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενους για κλοπή. Λίγο αργότερα συνελήφθησαν και δυο από τους γονείς τους στους οποίους ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Το κλεμμένο μοτοποδήλατο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Με κλεμμένες  μηχανές έκαναν το «κομμάτι»  τους στη Λάρισα δύο αλλοδαποί, ένας από τους οποίους είναι ανήλικος. Οι αστυνομικοί του τμήματος Τυρνάβου, που είχαν βρει εγκαταλελειμμένα το προηγούμενο Σάββατο το μοτοποδήλατο ενός 37χρονου και τη μοτοσικλέτα 25χρονου, έφτασαν στα ίχνη του 19χρονου Αλβανού δράστη και του 17χρονου ομοεθνούς συνεργού του σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε κλέψει την Παρασκευή από την πόλη της Καβάλας οδηγούσε ένας 30χρονος άνδρας όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της Ημαθίας και η σύλληψή του οδήγησε στην εξιχνίαση άλλων δυο κλοπών οχημάτων που έγιναν την ίδια ημέρα και την προηγούμενη! Μαζί με τον σεσημασμένο από παλιά για ανάλογες κλοπές δράστη που οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, κατηγορείται ένας 42χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες περιπτώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.