ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Υπόγεια club χωρίς έξοδο κινδύνου! – Πώς πήραν άδεια;

Υπόγεια club χωρίς έξοδο κινδύνου! – Πώς πήραν άδεια;

Από καθαρή τύχη δεν έχουμε θρηνήσει ακόμα κάποια πολύνεκρη τραγωδία από την χρήση απόλυτα ακατάλληλων χώρων περίξ, αλλά και επί της πλατείας Κολωνακίου τα οποία έχουν μετατραπεί σε club restaurant, που συνιστούν πραγματικές “παγίδες θανάτου”, όπως αναφέρουν πηγές της Πυροσβεστικής που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου:

Τουλάχιστον τρία club, εκ των οποίων τα δύο υπόγεια, στερούνται εξόδου κινδύνου και τίθεται ζήτημα, πως και ποιοι έχουν δώσει άδεια λειτουργίας σε αυτές τις ανθρωποπαγίδες. Στο ένα από τα δύο restaurant, μάλιστα, η κουζίνα είναι υπόγεια!

“Αν συμβεί κάτι θα έχουμε εκατόμβη νεκρών”, ανέφερε στέλεχος της Πυροσβεστικής στο defencenet.gr.

Και συνεχίζει: “Το ένα από αυτά στην Πατριάρχου Ιωακείμ, έχει άδεια … αποθήκης και κάθε νύχτα στοιβάζονται δεκάδες άνθρωποι σε ένα χώρΟ λίγων τετραγωνικών μέτρων.

Αν συμβεί κάτι, είναι χαμένοι όλοι, καθώς το club είναι κυριολεκτικά φυτεμένο στο έδαφος με μία μικρή στενή σκάλα να οδηγεί στην επιφάνεια τους εδάφους πολλά μέτρα επάνω από τον “τάφο” που συνιστά το εν λόγω club.

Ένα άλλο, υπόγειο ακριβώς επάνω στην πλατεία, επίσης δεν έχει έξοδο κινδύνου. Το ίδιο ισχύει και για ένα τρίτο νυχτερινό που στεγάζεται σε όροφο στην πλατεία. Ούτε αυτό έχει έξοδο κινδύνου. Είναι πραγματικές παγίδες θανάτου για τους πελάτες τους”.

Το ερώτημα είναι πώς έλαβαν άδεια λειτουργίας από τον δήμο του κ.Καμίνη και βέβαια που πήραν, όταν πήραν κάποτε, άδεια και από την Πυροσβεστική.

Πραγματικά κλουβιά, είτε χωμένα μέσα στο έδαφος, είτε στον … αέρα, χωρίς εξόδους κινδύνου, περιμένουν τους ανυποψίαστους πελάτες με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή δεν θα γίνει το … κακό.

Πως έλαβαν άδεια λειτουργίας από την δήμο της Αθήνας κ.Καμίνη; Μήπως ο νόμος της διαφθοράς βασιλεύει και στην αρμόδια υπήρεσία του δήμου; Αλλά θα επανέλθουμε για το θέμα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.