Βρέθηκε στη Μεσσηνία ο Αλβανός που τραυμάτισε σοβαρά 87χρονο

Βρέθηκε στη Μεσσηνία ο Αλβανός που τραυμάτισε σοβαρά 87χρονο

Από την αστυνομία εξιχνιάστηκε η ληστεία με σοβαρό τραυματισμό ενός 87χρονου, που σημειώθηκε προχθές το βράδυ, στο Κρυονέρι Μεσσηνίας.

Συνελήφθη ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της ληστείας, καθώς -όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα- ο συλληφθείς προσέγγισε τον 87χρονο, την ώρα που αυτός βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του, τον χτύπησε με ένα καδρόνι, τον τραυμάτισε σοβαρά και αφού του πήρε 125 ευρώ, τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια, πέταξε το καδρόνι σε παρακείμενο αγρόκτημα, ενώ έκρυψε το μπουφάν και τα γάντια που φορούσε, σε κρύπτη οικήματος που βρισκόταν κοντά στο μέρος όπου έμενε.

Ο 87χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.