ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Τρόμος, ξύλο, ναρκωτικά στις πιάτσες της νύχτας!

Τρόμος, ξύλο, ναρκωτικά στις πιάτσες της νύχτας!

Τρόμο στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα έχουν σκορπίσει μέλη της αλβανικής μαφίας, που δε διστάζουν ακόμη και να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές προκειμένου να γίνουν οι κυρίαρχοι της νύχτας.

Τον τελευταίο χρόνο, οι Ελληνίδες ιερόδουλες, υποκύπτοντας στις απειλές, στους εκβιασμούς και στους ανελέητους ξυλοδαρμούς έχουν αρχίσει να εγκαταλείπουν τα πόστα τους στη λεωφόρο Ποσειδώνος, προκειμένου να σώσουν τις ζωές τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, κάποιες από τις ιερόδουλες ξυλοκοπήθηκαν τόσο άσχημα που χρειάστηκε να νοσηλευτούν. Κάποια άλλη γυναίκα χαρακώθηκε προκειμένου να μην είναι ελκυστική για τους πελάτες.

Μάλιστα υπάρχουν καταγγελίες και για πυροβολισμούς.

Τη θέση τους καλύπτουν αμέσως γυναίκες από τη Αλβανία, οι οποίες έχουν εισχωρήσει στο κύκλωμα, το οποίο τους παρέχει προστασία και τις εκμεταλλεύεται σεξουαλικά.

Τις μετατρέπουν σε άβουλα όντα με την υποχρεωτική χρήση ναρκωτικών, τις κακοποιούν και τους παίρνουν όλα τα χρήματα, αφήνοντας τους μόνο λίγα ευρώ για να μπορέσουν να φάνε.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, στα χέρια της Εισαγγελίας υπάρχουν στοιχεία από αριθμούς κυκλοφορίας αυτοκινήτων, μηχανών, περιγραφές ακόμα και ονόματα μελών της συμμορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.