ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Πούλαγαν ναρκωτικά όλων των ειδών

Πούλαγαν ναρκωτικά όλων των ειδών

Η συνεργασία ενός 41χρονου και ενός 26χρονου στη διακίνηση ναρκωτικών κάθε είδους, σε χρήστες στην ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας είχει άδοξο τέλος. Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που τους σταμάτησαν στην περιοχή Ξινό Νερό για έλεγχο, έβαλαν τέλος στην παράνομη δραστηριότητά τους.

Τόσο στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 41χρονος, όσο και στο σπίτι του και σε αυτό του 26χρονου, βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών για όλα τα… «γούστα»! Σε βάρος των δυο Ελλήνων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Συνολικά, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κιλό και 300,38 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 4,81 γραμμάρια ηρωίνης και 29 ναρκωτικά χάπια για τα οποία οι δράστες δεν διέθεταν την απαραίτητη ιατρική συνταγή.

Επίσης, βρέθηκαν και σπόροι κάνναβης και οι αστυνομικοί ερευνούν αν σε κάποιο απόμερο σημείο καλλιεργούσαν χασισοφυτεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.