Βέροια: Συλλήψεις για παράνομο τζόγο

Βέροια: Συλλήψεις για παράνομο τζόγο

Άσχετα με το ότι ήταν γεμάτη από κόσμο που απολάμβανε τον καφέ και την παρέα του μια καφετέρια της Βέροιας, οι θαμώνες στο βάθος το είχαν ρίξει στον «χοντρό» τζόγο παίζοντας το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι πόκερ «Texas Hold’em» και μπαρμπούτι!

Ήταν, μάλιστα, τόσος ο συνωστισμός, ώστε δύο από τους τζογαδόρους κατάφεραν να… εξαφανιστούν μέσα στο πλήθος όταν έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα οι αστυνομικοί της Ασφαλείας! Ωστόσο, άλλοι έξι παίκτες ηλικίας 22 ως 53 χρόνων συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω.

Μαζί τους συνελήφθη και ο 22χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος και όλοι μαζί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας. Στο παράνομο τραπέζι κατασχέθηκαν 140 μάρκες διαφόρων χρωμάτων, μία τράπουλα, ένα ζάρι και 275 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.