ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εντοπίστηκε σημαδεμένο 200ευρω από τα λύτρα της απαγωγής του εφοπλιστή Παναγόπουλου

Εντοπίστηκε σημαδεμένο 200ευρω από τα λύτρα της απαγωγής του εφοπλιστή Παναγόπουλου

Λύτρα 30 εκατ. Ευρώ είχαν πάρει οι απαγωγείς για να αφήσουν ελεύθερο τον εφοπλιστή Π. Παναγόπουλο μετά από 13 ημέρες ομηρίας. Ένα από τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης στο υποκατάστημα της Αγροτική τράπεζα στη Μαλεσίνα, όταν ένας επιχειρηματίας από την περιοχή πήγε να κάνει κατάθεση ύψους 20.000 ευρώ.

Η απαγωγή του κ. Παναγόπουλου είχε σημειωθεί το πρωί της 12ης Ιανουαρίου 2009 στο Καβούρι. Ο εφοπλιστής αφέθηκε ελεύθερος μετά από 13 ημέρες, ύστερα από καταβολή λύτρων ύψους περίπου 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ξετυλίξουν το κουβάρι του νήματος της πολύκροτης υπόθεσης και να οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης 20 άτομα της εγκληματικής οργάνωσης, εκ των οποίων κρίθηκαν ένοχοι οι 18 από αυτούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.