«Νεκρωμένη» από χιλιάδες ενόπλους η περίμετρος της ΔΕΘ και το Βελλίδειο – Μέχρι και UAV περιπολούν

«Νεκρωμένη» από χιλιάδες ενόπλους η περίμετρος της ΔΕΘ και το Βελλίδειο – Μέχρι και UAV περιπολούν

Περιτριγυρισμένο από δεκάδες οχήματα των κυβερνητικών δυνάμεων ασφαλείας είναι το κέντρο της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα οι δρόμοι γύρω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο και τη ΔΕΘ.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, διμοιρίες των ΜΑΤ και της ΥΜΕΤ θα αναπτυχθούν σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης και σε άλλα κομβικά σημεία της πόλης, απ’ όπου θα διέλθουν οι πορείες διαμαρτυρίες.

Βασική μέριμνα είναι να μην πλησιάσουν καθόλου οι πολίτες τα κυβερνητικά στελέχη καθώς είναι ορατός ο κίνδυνος για την ασφάλειά τους λόγω της αγανάκτησης που επικρατεί στο θέμα της εκχώρησης της Μακεδονίας από την συμφωνία των Πρεσπών.

Ελικόπτερα πετούν πάνω από την πόλη και UAV MQ-9 από την αμερικανική βάση της Λάρισας.

Tο περίπτερο 13 της ΔΕΘ όπου βρίσκονται οι αμερικανικές εταιρείες και το συνεδριακό κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης” που θα μιλήσει ο πρωθυπουργός έχουν περικυκλωθεί από χιλιάδες ενόπλους για να μην νιώσει την «αγάπη» των πολιτών ο Α.Τσίπρας και τα λοιπά μέλη της κυβέρνησης.

Mόνο οι διμοιρίες των ΜΑΤ είναι 67, όταν η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης διαθέτει μόλις 18.

Συνολικά 7.000 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας, δεκάδες Αμερικανοί πράκτορες της CIA και του FBI βρίσκονται σε κάθε γωνιά της πόλης, ενώ και η ναυαρχίδα του 6ου Αμερικανικού Στόλου, το σκάφος διοίκησης USS Mount Whitney, ήδη ελέγχει τις τηλεπικοινωνίες της πόλης με τα εξελιγμένα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου (ΕCM) και υποστήριξης (ESM) που διαθέτει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.