ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θεσσαλονίκη: Επίθεση πολιτών στις δυνάμεις ασφαλείας – Μπλόκαραν προσωρινά την άφιξη Α.Τσίπρα στην ΔΕΘ (upd)

Θεσσαλονίκη: Επίθεση πολιτών στις δυνάμεις ασφαλείας – Μπλόκαραν προσωρινά την άφιξη Α.Τσίπρα στην ΔΕΘ (upd)

(Ανανέωση 19.56): Πολίτες συγκρούστηκαν επί μία ώρα περίπου με δυνάμεις ασφαλείας στην Θεσσαλονίκη στην περίμετρο της ΔΕΘ.

Μπροστά από το δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης, πολίτες που διαδηλώνουν κατά της εκχώρησης της Μακεδονίας επιτέθηκαν στις δυνάμεις ασφαλείας.

Αντιμετωπίστηκαν με χημικά και βομβίδες. Επικράτησε αποπνικτική ατμόσφαιρα μέσα στην ΔΕΘ, όπως μεταδίδουν οι ανταποκριτές του pronews.gr στην Θεσσαλονίκη.

Ο Α.Τσίπρας καθυστέρησε περίπου 15′ να προσέλθει, αλλά τελικά εισήλθε στο Βελλίδειο χειροκροτούμενος από περίπου 30 άτομα που είχαν ακροβολιστεί κατά μήκος στης σκάλας του Βελλίδειου.

Οι πολίτες που επιτέθηκαν βρέθηκαν στο ύψος του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, σε απόσταση αναπνοής από το Βελλίδειο.

Τουλάχιστον δυο χιλιόμετρα ήταν αναγκασμένοι να περπατήσουν όσοι φτάνουν στη Θεσσαλονίκη με τουριστικά λεωφορεία για την συγκέντρωση ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών.

Η Τροχαία έχει ρητή εντολή από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να διακόπτει την διέλευση των τουριστικών λεωφορείων στη δυτική είσοδο της πόλης κι έτσι οι πολίτες περπατούν από την οδό Κωλέττη μέχρι και τον Λευκό Πύργο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.