ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Άσκηση κακουργηματικών διώξεων σε βάρος οκτώ ατόμων για τα λαθραία τσιγάρα της ΣΕΚΑΠ

Άσκηση κακουργηματικών διώξεων σε βάρος οκτώ ατόμων για τα λαθραία τσιγάρα της ΣΕΚΑΠ

Στην άσκηση βαρύτατων κακουργηματικών διώξεων σε βάρος οχτώ ατόμων προχώρησε η εισαγγελία Πειραιά για την υπόθεση του πλοίου που είχε εντοπιστεί στην Παλαιόχωρα Χανίων, έχοντας στα αμπάρια του περίπου 10 εκατ. πακέτα λαθραία τσιγάρα.

Πολλές από τις κούτες του λαθραίου εμπορεύματος, έφεραν τη σήμανση της ελληνικής καπνοβιομηχανίας Ξάνθης, της περιώνυμης ΣΕΚΑΠ, η οποία από το 2013 και έως πρόσφατα ανήκε στον Ιβάν Σαββίδη.

Η εισαγγελία Πειραιά προχώρησε στην άσκηση των ποινικών διώξεων έπειτα από πολύμηνη προκαταρκτική έρευνα και πλέον η σχετική δικογραφία έχει διαβιβαστεί σε τακτικό ανακριτή για περαιτέρω έρευνα.

Συγκεκριμένα, οι κακουργηματικές ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν από την Εισαγγελία Πειραιά για την μεγάλη αυτή υπόθεση της λαθρεμπορίας τσιγάρων στρέφονται σε βάρος οχτώ προσώπων, στην πλειονότητά τους μέλη του πληρώματος του πλοίου.

Τα αδικήματα για τα οποία ασκήθηκαν οι διώξεις είναι: Λαθρεμπορία σε βαθμό κακουργήματος και εγκληματική οργάνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δικογραφία βρίσκεται πλέον στα χέρια τακτικού ανακριτή Πειραιά ο οποίος και θα συνεχίσει την έρευνα καλώντας τους κατηγορούμενους σε απολογίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.