ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνελήφθη 58χρονος Ρομά για τον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι (φωτό) (upd)

Συνελήφθη 58χρονος Ρομά για τον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι (φωτό) (upd)

Συνελήφθη 58 χρονος Ρομά διακινητής ναρκωτικών γα τον βιασμό της 22ρονης στο Ζεφύρι. Σύμφωνα με την αστυνομία, η κοπέλα είχε πάει με τον φίλο της στον 60χρονο για να αγοράσουν ναρκωτικά.

Η 22χρονη θύμα βιασμού στο Ζεφύρι εξακολουθεί να νοσηλεύεται αλλά σε σταθερή πια κατάσταση. Μπόρεσε μάλιστα και έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Οι αστυνομικοί έλαβαν το βράδυ της Πέμπτης την πρώτη ολοκληρωμένη κατάθεση της 22χρονης, η οποία υπενθυμίζουμε πως είχε εγκαταλειφθεί σε άθλια κατάσταση στο Ζεφύρι.

Η νεαρή κοπέλα έκανε χρήση ναρκωτικών και σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, περιέγραψε τα όσα συνέβησαν.

Όπως είπε, είχε πάει με έναν φίλο της, επίσης τοξικομανή, στο Ζεφύρι για να αγοράσουν ναρκωτικά. Έκαναν χρήση και στη συνέχεια ξεκίνησαν να περπατούν σε διάφορους δρόμους, για να βρουν και άλλα, αν και είχαν ήδη κάνει χρήση.

Ωστόσο, από κάποιοι σημείο και μετά έχει “κενό”, καθώς δεν θυμάται τίποτα αφού έχασε την επαφή με το περιβάλλον.

H 22χρονη έδωσε το ονοματεπώνυμο του άνδρα που τη συνόδευε.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, τον κάλεσαν για κατάθεση και ουσιαστικά τους επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της. Όμως, από κάποια στιγμή και μετά οι δρόμοι τους χώρισαν.

Επίσης, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε στα στελέχη της Ασφάλειας πως για αρκετές ημέρες πριν το περιστατικό δεν είχε σεξουαλική επαφή, αλλά δεν θυμάται τίποτα από εκείνη την ημέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.