ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αγρίνιο: Τρακτέρ έβαλε φωτιά σε αγροτική περιοχή

Αγρίνιο: Τρακτέρ έβαλε φωτιά σε αγροτική περιοχή

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από φορτίο του τρακτέρ με άγνωστο λόγο και αιτία.

Φωτιά εκδηλώθηκε σε αγροτική έκταση μεταξύ Κλεισορευμάτων και Λυσιμάχειας του δήμου Αγρινίου.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από φορτίο σε πλατφόρμα τρακτέρ που μετέφερε καλαμπόκια, τα οποία, από άγνωστη αιτία αναφλέχθησαν και έπεφταν από την πλατφόρμα σε διάφορα σημεία του δρόμου μεταξύ Κλεισορευμάτων και Λυσιμάχειας, προκαλώντας πολλές μικρές εστίες φωτιάς σε μήκος τουλάχιστον δύο χιλιομέτρων.

Ο οδηγός του οχήματος, μετέφερε τις καλαμποκιές από το Αγγελόκαστρο στις Παπαδάτες και δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα πως για κάποιον λόγο το φορτίο είχε πάρει φωτιά.

Σύμφωνα πάντως με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Στο σημείο εκτός από τα οχήματα της Π.Υ. έφτασαν κ δύο οχήματα του εθελοντικού πυροσβεστικού σταθμού Γαβαλούς για κατάσβεση. Η συμβολή εναέριων μέσων δεν κρίθηκε τελικά απαραίτητη.

Η φωτιά καίει ελαιόδεντρα και αγροτική έκταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.