Ξάνθη: Έμπορος προσπάθησε να φύγει από την Ελλάδα με 65.000 ευρώ κρυμμένα… σε μπουφάν

Ξάνθη: Έμπορος προσπάθησε να φύγει από την Ελλάδα με 65.000 ευρώ κρυμμένα… σε μπουφάν

Λίγες ημέρες μετά την ανακάλυψη μεγάλης ποσότητας όπιου, οι Ελεγκτές του Τμήματος Δίωξης προέβησαν σε ακόμη μια σύλληψη, αυτή τη φορά ημεδαπού και εξαιτίας των…μπουφάν που είχε μαζί του!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου σε ΙΧΕ αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ημεδαπός έμπορος από την Ξάνθη εξερχόμενος από την Ελλάδα, οι Ελεγκτές με την συνδρομή του τελωνειακού σκύλου – ανιχνευτή ρευστών διαθεσίμων ΤΖΙ ανακάλυψαν 65.000 ευρώ.

Τα χρήματα ήταν επιμελώς κρυμμένα μέσα σε δύο μπουφάν!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το ποσό επιβλήθηκε και εισπράχθηκε πρόστιμο 18.000 €, και εν συνεχεία ενημερώθηκε η αρμόδια αρχή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για τη διεξαγωγή περαιτέρω ελέγχων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.