Μεγάλη πυρκαγιά στη Μόρια της Λέσβου – Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Ρέθυμνο

Μεγάλη πυρκαγιά στη Μόρια της Λέσβου – Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Ρέθυμνο

Πυρκαγιά στη Λέσβο ξέσπασε σε αγροτική περιοχή της Μόριας ενώ η φωτιά στο Ρέθυμνο τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.

Φωτιά σε ελαιόκτημα σε αγροτική περιοχή της Μόριας, σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από τον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης αιτούντων άσυλο, ξέσπασε αργά σήμερα το μεσημέρι.

Η φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη και για την κατάσβεση της επιχειρούν εναέρια μέσα σε συνεργασία με επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Ρέθυμνο

Σε μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί σε χορτολιβαδική έκταση στο Σταυροχώρι Ιεράπετρας Λασιθίου.

Εννέα οχήματα της Πυροσβεστικής του νομού με 24 πυροσβέστες έδρασαν άμεσα για την κατάσβεση της φωτιάς, η οποία ξεκίνησε σε δύσβατη περιοχή πλησίον της περιοχής Μακρύ Γιαλού.

Συνεπικουρούμενοι οι πυροσβέστες από πεζοπόρο τμήμα και ελικόπτερο, το οποίο πραγματοποίησε ρίψεις νερού, κατάφεραν και περιόρισαν τη φωτιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πυρκαγιά δεν απείλησε κατοικημένη περιοχή ούτε και αγροτικές περιουσίες ή εγκαταστάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.