ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θεσσαλονίκη: Πατέρας κατηγορείται ότι ασελγούσε στις δύο ανήλικες κόρες του

Θεσσαλονίκη: Πατέρας κατηγορείται ότι ασελγούσε στις δύο ανήλικες κόρες του

Συνελήφθη χθες στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, ένας 37χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 13χρονης κόρης του.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, κι ενώ βρίσκοταν με τον πατέρα της στο σπίτι τους στην περιοχή της Τούμπας, ο 37χρονος την προσέγγισε και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Επίσης, ανέφερε ότι το ίδιο έπραξε και παλαιότερα κατά το 2017.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, η 15χρονη αδερφή της κατήγγειλε ότι στο παρελθόν ο 37χρονος είχε προσεγγίσει κι αυτήν ερωτικά. Ο συλληφθείς προέβαινε κατ’ επανάληψη σε σωματική και λεκτική βία σε βάρος των δύο κοριτσιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.