ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προφυλακίστηκε ο 58χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι

Προφυλακίστηκε ο 58χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι

Τη δική του εκδοχή σχετικά με τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί για τον βιασμό της 22χρονης κοπέλας που βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι Αττικής, έδωσε στις ανακριτικές αρχές ο 58χρονος Ρομά, που κατηγορείται για την συγκεκριμένη υπόθεση.Ωστόσο, αμέσως μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος αρνήθηκε ενώπιον του ανακριτή τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και υποστήριξε πως βρέθηκε στη θέση του κατηγορούμενου εξαιτίας παλαιότερης υπόθεσης βιασμού για την οποία έχει αφεθεί ελεύθερος και αναμένει να δικαστεί.

Όπως φέρεται να ανέφερε ο 58χρονος, γνώριζε φυσιογνωμικά τη νεαρή κοπέλα, η οποία εκείνη την ημέρα περνούσε από το σπίτι του μαζί με το φίλο της.

Ο 58χρονος υποστήριξε πως κέρασε την κοπέλα και τον φίλο της ένα ποτό στην αυλή του σπιτιού του και στη συνέχεια ο φίλος της νεαρής έφυγε. Τότε – όπως φέρεται να λέει ο ίδιος – ήρθε πιο κοντά με την 22χρονη χωρίς ωστόσο να έχουν σεξουαλική επαφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τον κατηγορούμενο, η νεαρή γυναίκα πριν συναντηθούν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και λιποθύμησε. Ο 58χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως ο ίδιος μαζί με τον φίλο της κοπέλας ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.