ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πάντειο: Φοιτήτρια καταγγέλλει ότι την ακολούθησε άγνωστος – Πώς σώθηκε

Πάντειο: Φοιτήτρια καταγγέλλει ότι την ακολούθησε άγνωστος – Πώς σώθηκε

Ανησυχία προκαλεί η καταγγελία φοιτήτριας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο σύμφωνα με την οποία ένας άντρας άρχισε να την παρακολουθεί και να την καταδιώκει στον 6ο όροφο κτιρίου της σχολής.

Η φοιτήτρια υποστηρίζει ότι το περιστατικό συνέβη ενώ περίμενε φίλο της στον 6ο όροφο κτιρίου της Σχολής και ενώ ήταν μόνη της. Σύμφωνα με την ίδια ο άντρας, τον οποίο περιγράφει λεπτομερώς, άρχισε να την ακολουθεί βγάζοντας περίεργους ήχους και να επιταχύνει το βήμα όσου εκείνη προσπαθούσε να απομακρυνθεί.

Το περιστατικό τελικά έληξε όταν σαν από μηχανής θεός εμφανίστηκε ο φίλος της φοιτήτριας.

Σημειώνεται ότι την καταγγελία αναδημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook και το Πάντειο Πανεπιστήμιο ζητώντας από τους φοιτητές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ορισμένους χώρους του Πανεπιστημίου, και να καταγγέλλουν τέτοια περιστατικά.

Ολόκληρη η καταγγελία της φοιτήτριας:

«Καλησπέρα,
θέλω να αναφέρω ένα περιστατικό που μου συνέβη στο Πάντειο λίγες μέρες πριν.

Καθώς περίμενα έναν φίλο μου στον 6ο όροφο του νέου κτηρίου, έκανα βόλτα στο διάδρομο όντας τελείως μόνη μου. Ξαφνικά εμφανίζεται ένας περίεργος άντρας, με κοιτάει με ένα περίεργο βλέμμα και αρχίζει να κατευθύνεται επιταχύνοντας προς το μέρος μου. Εκείνη την στιγμή εγώ ξεκίνησα προς την άλλη πλευρά του διαδρόμου. Αυτός παράλληλα επιτάχυνε ακόμα περισσότερο, καθώς επιτάχυνα και εγώ.

Είχε περίεργο πρόσωπο και βλέμμα, ενώ καθόσο με ακολουθούσε στο διάδρομο έκανε παράξενους ήχους. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι ή αν έλεγε κάτι. Την στιγμή που βρισκόταν δύο βήματα πίσω μου εμφανίζεται ο φίλος μου. Εκείνη την στιγμή αυτός πάγωσε και σταμάτησε απότομα. Δεν τον περίμενε και ήταν σε μια κατάσταση ότι του χάλασε την στιγμή. Ηταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα, παρόλο που βρίσκομαι συχνά στους χώρους του Πανεπιστημίου.

Το αναφέρω για να είμαστε όλοι και όλες πιο προσεκτικοί σχετικά με την ασφάλεια μας, διότι γνωρίζουμε πως στο Πανεπιστήμιο μπορεί να μπει οποιοσδήποτε, αφού δεν γίνεται κανένας έλεγχος από κανέναν. Τέτοια περιστατικά δεν πρέπει και δεν είναι δυνατόν να περνούν απαρατήρητα τόσο από εμάς τους φοιτητές όσο και από τους ίδιους τους καθηγητές. Το συγκεκριμένο περιστατικό θα το επισημάνω τόσο στην Σύγκλητο του Πανεπιστημίου όσο και στην Πρύτανη.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.