Μαγνησία: Αγνοείται 73χρονος κτηνοτρόφος στον Αλμυρό εξαιτίας της κακοκαιρίας

Μαγνησία: Αγνοείται 73χρονος κτηνοτρόφος στον Αλμυρό εξαιτίας της κακοκαιρίας

24 άνδρες στην επιχείρηση για την ανεύρεση του άτυχου 73χρονου κτηνοτρόφου μαζί με έναν σκύλο. «Χτενίζουν» την περιοχή Όθρυ ενώ επικρατεί ομίχλη και βροχόπτωση .

Συναγερμός έχει σημάνει από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στον Αλμυρό Μαγνησίας για τον εντοπισμό 73χρονου κτηνοτρόφου, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου, όταν σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μαζί με βοηθό του έσπευσαν να προστατεύσουν από τις καιρικές συνθήκες τα ζωντανά του και κατόπιν στην πορεία χάθηκαν.

Ο βοηθός επέστρεψε και ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν άμεσα έρευνες, ζητώντας τη συνδρομή των Πυροσβεστικών Δυνάμεων.

Με το πρώτο φως της ημέρας δυνάμεις της πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, της ΕΛ.ΑΣ. και εθελοντών, ξεκίνησαν τις έρευνες εντοπισμού, οι οποίες επικεντρώνονται μεταξύ Βρύναινας και Μαυρομάτικου καθώς και πάνω από αυτό.

Σύμφωνα με δηλώσεις του πυράρχου Πόζογλου στο e-Volos.gr, στην περιοχή επικρατεί βροχόπτωση και ομίχλη, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο τους, ωστόσο συνεχίζουν “χτενίζοντας” μαντριά και κάθε σπιθαμή γης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις έρευνες συμμετέχει και ο γιος του αγνοούμενου κτηνοτρόφου, αντιδήμαρχος Πολεοδομίας & Τεχνικών Έργων του Δήμου Αλμυρού, Κώστας Νικοβιώτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.