ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτός είναι ο 21χρονος «Ρομά» που δραπέτευσε από το Α.Τ Ελληνικού και ξαναλήστεψε άμεσα ηλικιωμένους (φώτο)

Αυτός είναι ο 21χρονος «Ρομά» που δραπέτευσε από το Α.Τ Ελληνικού και ξαναλήστεψε άμεσα ηλικιωμένους (φώτο)

Σε «σίριαλ» φαίνεται πως έχει εξελιχθεί η συλλήψη, ή μάλλον… οι συλλήψεις ενός 21χρονου Ρομά, που «μπαινοβγαίνει» στην φυλακή.

Ο 21χρονος είχε συλληφθεί τον προηγούμενο μήνα για κλοπή ηλικιωμένου, και κρατούνταν στο Αστυνομικό τμήμα Ελληνικού, απ’ όπου όμως κατάφερε να αποδράσει!

Τελικά συνελήφθη λίγες ώρες μετά σε λεωφορείο της Γλυφάδας, για να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες τόσο για τη ληστεία όσα και για την απόδραση.

Ωστόσο ο εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο, θεωρώντας ότι δεν έπρεπε να κριθεί προφυλακιστέος. Ο 21χρονος όμως συνελήφθη εκ νέου, καθώς πιάστηκε ξανά να ληστεύει ηλικιωμένους!

Η αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 21χρονου. Πρόκειται για τον Ζαφειρόπουλο Γεράσιμο αγνώστου πατρός και της Αικατερίνης, γεννηθείς στις 27-7-1997 στη Λαμία Φθιώτιδος.

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 21χρονου ημεδαπού, ο οποίος διέπραττε ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου, στις 27-8-2018 στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ) καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε διαπράξει την προηγούμενη μέρα ληστεία, σε βάρος ηλικιωμένης στην Βάρη.

Από την περαιτέρω έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, εξακριβώθηκε ότι ο ανωτέρω μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του, προσέγγιζε ηλικιωμένα άτομα στα Νότια προάστια και με την χρήση βίας, αφαιρούσε τις αλυσίδες λαιμού. Εξιχνιάσθηκαν τέσσερις (4) υποθέσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ Γεράσιμο αγνώστου πατρός και της Αικατερίνης, γεννηθείς 27-7-1997 στη Λαμία Φθιώτιδος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.