Καβάλα: Συνελήφθη φυγόποινος που χρωστούσε… 93 χρόνια φυλάκισης

Καβάλα: Συνελήφθη φυγόποινος που χρωστούσε… 93 χρόνια φυλάκισης

Μια ζωή πίσω από τα… κάγκελα θα πρέπει να περάσει ένας 47χρονος Έλληνας για να «ξεχρεώσει» τις ποινές που του είχαν επιβληθεί για σωματεμπορία, μαστροπεία, εκβιάσεις και άλλα αδικήματα, για τα οποία εκκρεμούσαν σε βάρος του δυο καταδικαστικές αποφάσεις!

Ο φυγόποινος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ασφάλειας που είχαν διαπιστώσει τις εκκρεμότητές του με την δικαιοσύνη. Σε βάρος του εκκρεμούσε μια καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θράκης για απόπειρα εκβίασης με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τριών ετών, αλλά και μια ακόμη του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης που του κόστισε συνολική ποινή κάθειρξης 90 ετών, συνολική χρηματική ποινή 323.500 ευρώ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δεύτερη καταδίκη αφορούσε στα αδικήματα της συγκρότησης και ένταξης ως μέλος σε εγκληματική οργάνωση για την διάπραξη κακουργημάτων με οικονομικό όφελος, της σωματεμπορίας και της μαστροπείας από κοινού, κατ’ επάγγελμα, από κερδοσκοπία, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Έτσι, με εντολή του εισαγγελέα Εφετών Ανατολικής Μακεδονίας, οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.