ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Θρίλερ στην Πρέβεζα με γυναικείο κρανίο: «Είναι της Αγγελικής Πεπόνη και δολοφονήθηκε» λένε οι συγγενείς εξαφανισμένης

Θρίλερ στην Πρέβεζα με γυναικείο κρανίο: «Είναι της Αγγελικής Πεπόνη και δολοφονήθηκε» λένε οι συγγενείς εξαφανισμένης

Στις αστυνομικές αρχές αναμένεται να επιδοθεί άμεσα, το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που πραγματοποιεί ο ιατροδικαστής κ. Βουγιουκλάκης, στο τμήμα του ανθρώπινου κρανίου που βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 14 Οκτωβρίου στη Βιομηχανική Περιοχής Πρέβεζας.

Το κρανίο ανήκει σε νεαρή γυναίκα, ο θάνατος της οποίας τοποθετείται πριν από περίπου 8-10 χρόνια. Άπλετο φως στην υπόθεση αναμένεται να «ρίξουν» τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA

Η χρονική εκτίμηση του θανάτου και το γεγονός ότι το κρανίο ανήκει σε κοπέλα «ζωντάνεψαν» μνήμες από μια παλιά υπόθεση εξαφάνισης που μέχρι σήμερα παραμένει μυστήριο. Σύμφωνα με το STAR, οι έρευνες στρέφοντας στην υπόθεση της Αγγελικής Πεπόνη που είχε εξαφανιστεί στις 17 Ιουνίου του 2010.

Όπως δήλωσε στο protothema.gr στενό συγγενικό πρόσωπο της Αγγελικής Πεπόνη, η οικογένεια της 26χρονης πιστεύει ότι το κρανίο ανήκει σε αυτήν και πως η νεαρή κοπέλα δολοφονηθηκε από 59χρονο άνδρα, τον οποίο είχαν υποπτευθεί από την πρώτη στιγμή της μυστηριώδους εξαφάνισής της.

Τότε ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή ελάχιστα λεπτά πριν εξαφανιστεί ήταν ο 59χρονος φίλος της, ο οποίος αρνήθηκε ότι γνώριζε το οτιδήποτε για το πού μπορεί να βρίσκεται.

Ο ίδιος ισχυριζόταν ότι έφυγε από το σπίτι του κι έκανε οτοστόπ για να επιστρέψει στο δικό της και από εκείνη τη στιγμή δεν ξέρει τι συνέβη.

Όπως είχε πει τότε κατά πάσα πιθανότητα να πήγε στην Αλβανία, θέλοντας έτσι να αποπροσανατολίσει τις έρευνες, όμως όσο περνούσε ο καιρός τα στοιχεία που έρχονταν στο φως ήταν επιβαρυντικά για τον ίδιο. Φίλοι της κοπέλας αποκάλυψαν ότι την είχε μπλέξει στα ναρκωτικά, ότι ουσιαστικά ήταν έρμαιό του και ότι την κακοποιούσε σωματικά.

Υπενθυμίζεται, ότι αρχικά μάλιστα είχε αρνηθεί ότι βρισκόταν μαζί της πριν εξαφανιστεί, όμως ο γιος του τον διέψευσε αποκαλύπτοντας σε τηλεοπτική εκπομπή ότι την είχε δει στο σπίτι του πατέρα του το μεσημέρι της εξαφάνισής της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι το διάστημα πριν εξαφανιστεί είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της, ενώ το σήμα του κινητού της χάθηκε στην περιοχή, όπου ζούσε και εργαζόταν ο 59χρονος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.