ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Rezervoir Dogs» a la πακιστανικά: Οι Πακιστανοί πρώτα ξυλοκόπησαν και μετά έκοψαν το αυτί του αστυνομικού!

«Rezervoir Dogs» a la πακιστανικά: Οι Πακιστανοί πρώτα ξυλοκόπησαν και μετά έκοψαν το αυτί του αστυνομικού!

Οι έξι Πακιστανοί που είχαν απαγάγει τον αστυνομικό στη Νίκαια, πρώτα τον βασάνισαν με αποτρόπαιο τρόπο και εν συνεχεία… του έκοψαν το αυτί σε μία επανάληψη του σεναρίου της ταινίας «Rezervoir Dogs»

Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σημείο έδωσαν μάχη με μεγάλη ομάδα Πακιστανών μεταναστών που φαίνεται ότι εμπλέκονται σε διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και στη συνέχεια εντόπισαν έναν συνάδελφό τους αστυνομικό δεμένο, βασανισμένο και ακρωτηρισμένο: Οι δράστες του είχαν κόψει ένα κομμάτι από το αυτί του!

To βίντεο που ακολουθεί είναι από την παρόμοια σκηνή της ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο Rezervoir Dogs

Είναι η περιβόητη σκηνή όπου ο Μαίκλ Μάντσεν βασανίζει τον αστυνομικό του LAPD και του κόβει το αυτί ενώ ετοιμάζεται να τον κάψει ζωντανό περιλούζοντάς τον με βενζίνη.

«Έτσι μου έκοψαν το αυτί» – Η περιγραφή του αστυνομικού για την επίθεση που δέχτηκε από τους Πακιστανούς

Ο 34χρονος αστυνομικός δίνει τη δική του εκδοχή μιλώντας στους συναδέλφους του για τα όσα έγιναν τα ξημερώματα στο 2ο όροφο διαμερίσματος στη Νίκαια.

Η εκδοχή του είναι ότι διαπίστωσε παράνομες ενέργειες και ακολούθησε τους Πακιστανούς μέσα στην πολυκατοικία, χωρίς να δίνει απάντηση στο βασικό ερώτημα για ποιο λόγο δεν ειδοποίησε ποτέ την Άμεση Δράση και γιατί δεν ζήτησε ενισχύσεις όταν διαπίστωσε ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε.

«Προσπάθησα να φύγω αλλά η πόρτα του διαμερίσματος δεν είχε ούτε πόμολο. Οι Πακιστανοί με χτυπούσαν συνεχώς με κλωτσιές, μπουνιές και τέλος με ακινητοποίησαν και με έδεσαν, ενώ με ένα μαχαίρι μου έκοβαν το αυτί. Όλα άρχισαν όταν την ώρα που επέστρεφα στο σπίτι μου κατάλαβα να γίνεται μία φασαρία κάτω από τη συγκεκριμένη πολυκατοικία. Τους φώναξα “αστυνομία” και τότε αυτοί αρχικά μου επιτέθηκαν και μετά άρχισαν να τρέχουν…»

Μετά την κλήση στην Άμεση Δράση έσπευσαν στο σημείο τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Στην είσοδο της πολυκατοικίας ήρθαν αντιμέτωποι με μια ομάδα δέκα Πακιστανών. Ακολούθησε συμπλοκή.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις και λίγο αργότερα με τη βοήθεια συναδέλφων τους κατάφεραν να “εξουδετερώσουν” την ομάδα που τους επιτέθηκε.

Αυτά είναι πάντως πρωτοφανή πράγματα και δείχνει σε πια επίπεδα έχει φτάσει πλέον η εγκληματικότητα.

Στη συνέχεια οι άνδρες της ΔΙΑΣ ανέβηκαν στον τρίτο όροφο όπου βρίσκεται και το διαμέρισμα απ’ όπου ο πολίτης κατήγγειλε ότι άκουγε φασαρία.

Εκεί εντόπισαν άλλους έξι Πακιστανούς και μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων.

Στον ίδιο χώρο ωστόσο εντόπισαν δεμένο έναν άνδρα ο οποίος ήταν μέσα στα αίματα, χτυπημένος άσχημα.

Προς μεγάλη τους έκπληξη οι αστυνομικοί άκουσαν τον άνδρα να τους λέει ότι είναι και εκείνος αστυνομικός. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί άγριο ξυλοδαρμό, ενώ του έλειπε και ένα κομμάτι από το αυτί.

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στο Τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας είπε στους συναδέλφους του ότι ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας διαπίστωσε ότι μια ομάδα Πακιστανών κινείται ύποπτα. Τους ακολούθησε, όπως είπε, όμως εκείνοι τον αντιλήφθηκαν και του επιτέθηκαν. Τον οδήγησαν όπως περιέγραψε στο διαμέρισμα όπου τον έδεσαν και τον βασάνισαν επί τρεις ώρες.

Εντελώς διαφορετική είναι η εικόνα που έδωσαν ωστόσο οι Πακιστανοί. Είπαν στους αστυνομικούς ότι ο συνάδελφός τους μαζί με ακόμη δύο άτομα πήγαν στο διαμέρισμα και τους απείλησαν. Τότε, είπαν, εκείνοι αντέδρασαν και συνεπλάκησαν μαζί τους. Οι δύο άγνωστοι που ήταν μαζί με τον αστυνομικό κατάφεραν να διαφύγουν, εκείνος όμως αν και σωματώδης δεν τα κατάφερε.

Έρευνα προς κάθε κατεύθυνση

Οι αστυνομικοί θεωρούν δεδομένο ότι οι Πακιστανοί εμπλέκονται σε λαθρεμπόριο τσιγάρων, καθώς βρέθηκαν ανάλογα στοιχεία στο διαμέρισμα στη Νίκαια, δεν μπορούν ωστόσο να εξηγήσουν πως βρέθηκε εκεί ο συνάδελφός τους ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Στο σημείο βρέθηκε και ένα όπλο το οποίο εξετάζεται για να διαπιστωθεί εάν ανήκει στον αστυνομικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αστυνομικός δεν έχει δώσει δικαιώματα ποτέ στο παρελθόν ωστόσο η έρευνα, μετά και τις καταγγελίες των Πακιστανών που έχουν συλληφθεί θα κινηθεί προς κάθε κατεύθυνση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.