ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θρίλερ στην Πρέβεζα: Αδειάζουν την τάφρο που βρέθηκε το κρανίο (φωτό-βίντεο)

Θρίλερ στην Πρέβεζα: Αδειάζουν την τάφρο που βρέθηκε το κρανίο (φωτό-βίντεο)

Στιγμές που θυμίζουν αστυνομική ταινία εκτυλίσσονται στν Πρέβεζα με τις αρχές να αδειάζουν την τάφρο στην οποία βρέθηκε το ανθρώπινο κρανίο, το οποίο φαίνεται πως συνδέεται με την εξαφάνιση κοπέλας πριν 10 χρόνια.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μεγάλη επιχείρηση στη ΒΙ.ΠΕ Πρέβεζας, στην τάφρο όπου εντοπίστηκε την περασμένη Κυριακή τμήμα ανθρώπινου κρανίου.

Μέχρι στιγμής οι άνδρες της Πυροσβεστικής, οι εθελοντές της ΛΕΚ και της ΕΜΑΚ δεν έχουν εντοπίσει κάποιο εύρημα που να σχετίζεται με την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει η αποστράγγιση της τάφρου, στην οποία τοποθετήθηκε πλέγμα, με τη διαδικασία να αναμένεται να διαρκέσει μια με δύο μέρες, ενώ εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών και συνεργεία του Δήμου Πρέβεζας και της Π.Ε βρίσκονται στην περιοχή συνδράμοντας στο έργο των πυροσβεστών.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το πόρισμα του καθηγητή Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θεόδωρου Βουγιουκλάκη το τμήμα κρανίου από το οποίο λείπει η κάτω γνάθος, ανήκει σε νεαρή γυναίκα της οποίας ο θάνατος έχει επέλθει πριν από 8 έως 10 χρόνια.

Από την πρώτη στιγμή πολλοί συνδύασαν το εν λόγω εύρημα με την αγνοούμενη εδώ και 8 χρόνια Αγγελική Πεπόνη, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τον Ιούνιο του 2010.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ήταν ο 59χρονος φίλος της που αρνήθηκε ότι γνώριζε το παραμικρό για το πού μπορεί να βρίσκεται. Η οικογένειά της νεαρής γυναίκας έδωσε δείγμα dna και περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.