Ενας απόστρατος και ο συγκάτοικός του είχαν «πλημμυρίσει» με χασίς τα νότια προάστια (φωτο)

Ενας απόστρατος και ο συγκάτοικός του είχαν «πλημμυρίσει» με χασίς τα νότια προάστια (φωτο)

Δουλειές με… φούντες έκαναν ένας απόστρατος στρατιωτικός και ο συγκάτοικός του, καθώς είχαν γεμίσει τα νότια προάστια με χασίς.

Σε έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, στο αυτοκίνητο του απόστρατου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, στη διασταύρωση των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Τατάκη, εντόπισαν στη θέση του συνοδηγού μια υφασμάτινη τσάντα. Σε αυτή βρήκαν νάιλον και γυάλινες συσκευασίες με 119 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν ένταλμα για έρευνα στο σπίτι του απόστρατου, καθώς θεώρησαν ότι μπορεί να εμπλεκόταν σε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στα νότια προάστια. Στην οικία του εντόπισαν τον συγκάτοικό αλλά και 19 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 80 εκατοστών έως 1,65 μέτρα και 48 κλαδιά κάνναβης, τα οποία όπως προέκυψε από την έρευνα καλλιεργούσαν συστηματικά οι δύο δράστες.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί εντόπισαν 41 νάιλον συσκευασίες με συνολικά 1.298 γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας μαζί με πέντε γυάλινες φιάλες με φυτική κάνναβη 103 γραμμαρίων, με ετικέτες των ποικιλιών: «Masari», «Blondi AA», «Ballona- Black Mamba», «Skatina» και «Adamas- Clones- Rhino».

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν επίσης:

  • ένα αεροβόλο όπλο κατασκευής Τσεχοσλοβακίας
  • ένα 9άρι όπλο με 50 φυσίγγια
  • ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδα»
  • ένα μαχαίρι με πλαστική λαβή
  • και ένα στρατιωτικό μαχαίρι

Οι δύο τους φέρονται να υποστήριξαν στους αστυνομικούς πως είναι χρήστες ναρκωτικών και πως εκείνα που βρέθηκαν δεν είναι προς πώληση, αλλά για προσωπική χρήση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο «Ελεύθερος Τύπος», από την έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε πως οι δύο τους καλλιεργούσαν, παρασκεύαζαν και διακινούσαν τις ναρκωτικές ουσίες, έχοντας μάλιστα διαμορφώσει και τη σχετική υποδομή εντός της οικίας του ενός από τους δύο συλληφθέντες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα συνεχίζεται, για να εντοπιστεί ο προμηθευτής τους, αλλά και να εξακριβωθεί αν είχαν συνεργό που τους βοηθούσε στη διακίνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.