ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Από Αλεξανδρούπολη μέχρι Κεφαλονιά: Παράνομοι μετανάστες καταπλέουν στις ελληνικές ακτές

Από Αλεξανδρούπολη μέχρι Κεφαλονιά:  Παράνομοι μετανάστες καταπλέουν στις ελληνικές ακτές

Από την Αλεξανδρούπολη όπου 36 Αφγανοί προχθές έφτασαν σαν σε κρουαζιέρα μέχρι την Κεφαλονιά οι παράνομοι μετανάστες διαπλέουν το Αιγαίο και το Ιόνιο χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αυτή τη φορά ιστιοφόρο με 70 αλλοδαπούς μέσω της πάγιας διαδικασίας του αριθμού 112 ενημέρωσε ότι βρισκόταν νοτιοδυτικά της Κεφαλονιάς και ζ΄λητησε την άμεση μεταφορά των επιβαινόντων στην πλησιέστερη ακτή.

Αμέσως πλωτά του ΛΣ έσπευσαν στο σημείο όπου παρέλαβαν τους νέους μετανάστες για να τους μεταφέρουν στο νησί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από εκεί θα προωθηθούν στην ενδοχώρα για μόνιμη εγκατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.