ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πάτρα: Φωτιά ξέσπασε σε σπίτι- Ανδρας ήταν μέσα κλειδωμένος επί τρεις ημέρες (βίντεο-φωτο)

Πάτρα: Φωτιά ξέσπασε σε σπίτι- Ανδρας ήταν μέσα κλειδωμένος επί τρεις ημέρες (βίντεο-φωτο)

Κλειδωμένος εδώ και 3 μέρες ήταν ένας άνδρας στο διαμέρισμα του στην Πάτρα, στο οποίο ξέσπασε φωτιά το βράδυ του Σαββάτου.

Μόλις ξέσπασε η φωτιά, ο άνδρας με κινητικά προβλήματα κατάφερε και βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να φωνάζει βοήθεια.

Η πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο και χρειάστηκε να κόψει την πόρτα για να μπει στο εσωτερικό και να τον σώσει από τις φλόγες.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr. ο άνδρας υπέδειξε το πρόσωπο που τον κλείδωσε στο σπίτι και μάλιστα οι άνδρες της πυροσβεστικής βρήκαν μια τσάντα με τα στοιχεία κάποιας γυναίκας.

Ο 45χρονος είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός ωστόσο τα τελευταία χρόνια κάνει χρήση ναρκωτικών και έχει εγκαταλείψει τον εαυτό του.

Όπως είπαν περίοικοι της γειτονιάς στο τοπικό μέσο, ο Δήμος τον βοηθάει και τον έχει περιθάλψει αρκετές φορές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=5f68gWQujlI

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.