ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αγγελική Πεπόνη: Η οκταετής εξαφάνιση που κατέληξε σε τραγωδία

Αγγελική Πεπόνη: Η οκταετής εξαφάνιση που κατέληξε σε τραγωδία

Η κοπέλα εξαφανίστηκε το 2010 από την Πρέβεζα και οι τίτλοι τέλους στο θρίλερ έπεσαν μόλις σήμερα, με τα ταυτοποίηση μέσω dna ότι ανήκει σε εκείνη το κρανίο που βρέθηκε στην περιοχή πριν από λίγες ημέρες.

Λίγο πριν γίνει γνωστό ότι ταιριάζουν τα δείγματα dna, μία γειτόνισσα αποκάλυπτε ότι η όμορφη κοπέλα ζούσε ένα πραγματικό εφιάλτη πριν εξαφανιστούν τα ίχνη της.

Σύμφωνα με την ίδια, η μητέρα της και η αδελφή της άτυχης Αγγελικής, προσπαθούσαν να την κρατήσουν σπίτι, φοβούμενες ότι ο φίλος της θα τη σκότωνε. «Μια μέρα ήρθε αυτός με το μηχανάκι και η Αγγελική βγήκε από το σπίτι και πήγε κοντά του. Ξαφνικά της έδωσε ένα χαστούκι και τη διέταξε να πάει πάλι στο σπίτι, λέγοντάς της: “ανέβα πάνω στη γριά”, για να πάρει χρήματα κι έπειτα να κατέβει πάλι».

Η γυναίκα είχε δει πολλές φορές τον 59χρονο φίλο της Αγγελικής να την χτυπάει και περιέγραψε χαρακτηριστικά για τον ξυλοδαρμό της: «Αυτό έγινε πολλές φορές, τη χτυπούσε, την έσπρωχνε. Το είδα από τη βεράντα μου. Θυμάμαι τη μέρα που εξαφανίστηκε. Νομίζω πως γινόταν φασαρία, την κρατούσαν η μαμά και η αδελφή της και της έλεγαν να μη φύγει. “Παιδί μου μη φύγεις, θα σε σκοτώσει…”.

Το ίδιο κλίμα περιγράφει και ένας φίλος της Αγγελικής που την γνώρισε σε ένα κέντρο απεξάρτησης.

Ο 59χρονος αρνείται εμπλοκή του με τον θάνατο της κοπέλας
Το κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση θρίλερ μίλησε πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή «Μαζί σου». Επανέλαβε πως είναι αθώος και πως αυτό αποδείχθηκε από την εξονυχιστική έρευνα που του έγινε, όταν χάθηκαν τα ίχνη της 26χρονης.

«Χάθηκε μυστηριωδώς και δεν ξέρω τι συνέβη. Είχα μια σχέση με εκείνη για ένα 6μηνο το 2009, αλλά μετά έκανα φυλακή για ναρκωτικά και την έχασα» είπε ο ίδιος και συνέχισε:

«Έκατσα 4 χρόνια στη φυλακή για διάθεση ναρκωτικών επειδή ομολόγησα. Το θέμα της εξαφάνισης δεν με ακουμπάει. Το μόνο δικαστήριο που είχα ήταν για τα ναρκωτικά και όχι για την εξαφάνιση της Αγγελικής».

«Για τελευταία φορά την είδα την προηγούμενη νύχτα και της έδωσα 150 ευρώ. Ήταν πολύ καλός χαρακτήρας αλλά άρρωστη. Ήταν τοξικομανής βαριάς μορφής».

Για εκείνους που κατέθεσαν εναντίον είπε: «τους έβαζαν να καταθέτουν εναντίον μου σε μια προσπάθεια να με μπλέξουν. Με έχει ενοχλήσει πολύ αυτή η υπόθεση. Την Αγγελικούλα την αγαπούσα σαν αδερφή μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


Τώρα, μετά την αποκάλυψη ότι το κρανίο που βρέθηκε ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη, ανοίγει νέο κεφάλαιο στη θρίλερ της Πρέβεζας αφού, πρέπει να απαντηθεί το πώς έχασε τη ζωή της η κοπέλα…
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.