ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Στυλίδα: Σοβαρό τροχαίο με μητέρα και μωρό που μόλις βγήκαν από το μαιευτήριο (φώτο-βίντεο)

Στυλίδα: Σοβαρό τροχαίο με μητέρα και μωρό που μόλις βγήκαν από το μαιευτήριο (φώτο-βίντεο)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην παλιά Εθνική Οδό Λαμίας-Στυλίδας, μετά τη σύγκρουση δυο οχημάτων, στον κόμβο που συνδέει την παλιά εθνική οδό με τη νέα, μετά τη Στυλίδα.

Το ένα αυτοκίνητο εκινείτο με κατεύθυνση από τις Ράχες προς τη Στυλίδα και σε αυτό επέβαιναν ένα ζευγάρι, με το μόλις λίγων ημερών μωρό τους.

Στο δεύτερο αυτοκίνητο που εκινείτο προς τον Καραβόμυλο, οδηγός ήταν ένας άνδρας που σύμφωνα με τις πληροφορίες κατάγεται από τον Καραβόμυλο. Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά οι δύο οδηγοί. Ευτυχώς η μητέρα τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ το μωρό δεν έπαθε το παραμικρό.

Στο σημείο έσπευσαν 3 ασθενοφόρα, που μετέφεραν όλους τους τραυματίες στο νοσοκομείο της Λαμίας. Για τον απεγκλωβισμό των δύο οδηγών χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών της 7ης ΕΜΑΚ και του κλιμακίου της Στυλίδας.

Σύμφωνα με το πληροφορίες που εξετάζει η αστυνομία, το ατύχημα έγινε όταν μία νταλίκα που εκινείτο από τη Στυλίδα προς τις Ράχες, επιχείρησε να στρίψει στον κόμβο προς τη Νέα Εθνική Οδό και έκλεισε τον δρόμο στο αυτοκίνητο της οικογένειας με αποτέλεσμα στη συνέχεια αυτό να συγκρουστεί με το δεύτερο όχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από νωρίς το πρωί οι σήραγγες της Στυλίδας, παρέμεναν κλειστές λόγω εκτέλεσης εργασιών επιθεώρησης και συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και τα οχήματα εκτρέπονταν μέσω της παλιάς εθνικής οδού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.