ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνεχίζονται οι συλλήψεις σε παράνομα καζίνα

Συνεχίζονται οι συλλήψεις σε παράνομα καζίνα

Καθημερινά, όλο και  περισσότερα «στέκια» παράνομου  τζόγου ανακαλύπτονται σε όλη τη χώρα και το  κάθε είδους τυχερό παιχνίδι  έχει «φουντώσει» στο πλαίσιο  της παράδοσης τις ημέρες των  εορτών! Άλλα πέντε κρυφά καζίνο  εντοπίστηκαν σε διάφορες περιοχές, με αποτέλεσμα να συλληφθούν 17 άτομα και να αναζητούνται άλλα τρία.

Στην Καστοριά, πέντε Έλληνες ηλικίας 57, 51, 61, 66 και 73 χρόνων το είχαν ρίξει στο… μπαρμπούτι στο καφενείο ιδιοκτησίας του πρώτου και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τους τσάκωσαν με τα ζάρια στα χέρια. Ο 57χρονος ιδιοκτήτης και οι συμπαίκτες του οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, ενώ στο τραπέζι κατασχέθηκαν 2.095 ευρώ, μια «στεφάνη» συγκράτησης ζαριών και 75 ζάρια διαφόρων μεγεθών.

Στην Πάτρα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω σε ένα καφέ– μπαρ τέσσερις Έλληνες θαμώνες που έπαιζαν το τυχερό παιχνίδι «Black Jack – 21» και κατέσχεσαν την τράπουλα και 295 ευρώ. Μαζί με τους παίκτες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και ο 29χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Πάλι στην Πάτρα, στο καφενείο μιας 21χρονης η οποία απουσίαζε και αναζητείται, συνελήφθησαν ο 51χρονος προσωρινά υπεύθυνος και τρεις Έλληνες θαμώνες που έπαιζαν το παράνομο τυχερό παιχνίδι «πόκα», ενώ κατασχεθήκαν η τράπουλα και 220 ευρώ.

Στην Αμαλιάδα, οι άνδρες της Ασφάλειας τσάκωσαν έναν 51χρονο που έπαιζε το παράνομο παιχνίδι «φρουτάκια» σε έναν από τους οκτώ υπολογιστές που είχε εγκαταστήσει η 33χρονη ιδιοκτήτρια ενός Ίντερνετ καφέ η οποία απουσίαζε. Μαζί του συνελήφθη η 37χρονη προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος.

Στο Ηράκλειο, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου η 18χρονη προσωρινά υπεύθυνη μιας καφετέριας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της οποίας λειτουργούσαν τρεις υπολογιστές με το τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια». Ο 48χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν ήταν εκεί και αναζητείται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.