ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γάζωσαν «νονό» της νύχτας στην ακτή Κονδύλη στον Πειραιά – Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο Τζάνειο

Γάζωσαν «νονό» της νύχτας στην ακτή Κονδύλη στον Πειραιά – Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο Τζάνειο

Μαφιόζικη επίθεση σημειώθηκε πριν από λίγο στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά, με θύμα πρόσωπο που φέρεται να έχει σχέση με τη νύχτα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δύο άτομα που επέβαιναν σε λευκό βαν άνοιξαν πυρ κατά του θύματος, που τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο και η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρότατη μετά τους πυροβολισμούς.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για γνωστό νονό της νύχτας, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε στενή φιλική σχέση με την 34χρονη που εκτελέστηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι της, στην Κηφισιά, τον περασμένο μήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άνδρας αυτός φέρεται να είχε ανοιχτούς λογαριασμούς στην νύχτα και μάλιστα το όνομά του είχε ακουστεί σε τουλάχιστον ένα συμβόλαιο θανάτου στον τελευταίο αιματηρό πόλεμο που ξέσπασε μετά την δολοφονία του Βασίλης Στεφανάκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.