ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σωρεία διαρρήξεων και από τις… «ευπαθείς» ομάδες: Σύλληψη 68χρονου πρόσφυγα στη Λέσβο

Σωρεία  διαρρήξεων και από τις… «ευπαθείς» ομάδες: Σύλληψη 68χρονου πρόσφυγα στη Λέσβο

Εύκαμπτα πλαστικά αντικείμενα ήταν τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποιούσε ένας ηλικιωμένος προόσφυγας από τους χιλιάδες που παραμένουν σε ΚΕΠΑ στη Λέσβο, για να παραβιάζει τις πόρτες σπιτιών στη Μυτιλήνη και να αρπάζει ό,τι πολύτιμο έβρισκε!

Ο 68χρονος πρόσφυγας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας πριν προλάβει να τρυπώσει σε ένα ακόμη σπίτι και στην κατοχή του βρέθηκαν τα δύο ασυνήθιστα εργαλεία για διάρρηξη, καθώς και ένα ψαλίδι που αποδείχθηκε ότι ήταν προϊόν κλοπής.

Τις τελευταίες 20 ημέρες, ο ηλικιωμένος διαρρήκτης είχε παραβιάσει τις πόρτες άλλων δυο σπιτιών και είχε αρπάξει κοσμήματα μεγάλης αξίας, δύο φορητούς υπολογιστές, τμήματα υπολογιστών, γυαλιά ηλίου και ένα διαβατήριο!

Τα κλοπιμαία, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 30.000 ευρώ, δεν βρέθηκαν στην κατοχή του και εκτιμάται ότι τα πούλησε. Η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση και ερευνά αν ο 68χρονος έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις, ενώ ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τονίζεται πάντως ότι ο αλλοδαπός δεν πρόκειται να απελαθεί πίσω στην πατρίδα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.