Ξυλοδαρμός αστυνομικών από Αλβανό στον Βόλο! – Μετά τους Ρομά και οι Αλβανοί…

Ξυλοδαρμός αστυνομικών από Αλβανό στον Βόλο! – Μετά τους Ρομά και οι Αλβανοί…

Ένας Αλβανός, 31 ετών, στην συνοικία Χιλιαδούς στον Βόλο ξυλοκόπησε άγρια δύο αστυνομικούς από το Α.Τ. Βόλου που τον σταμάτησαν για έλεγχο!

Λίγες μέρες μετά την δολοφονία Κ.Κατσίφα από τους Αλβανούς, οι Αλβανοί ξυλοκοπούν Ελληνες αστυνομικούς. Τι άλλο θα βιώσει η χώρα;

Οι δύο αστυνομικοί ηλικίας 45 και 47 ετών αντίστοιχα, «έφαγαν το ξύλο της χρονιάς τους» και βέβαια ούτε καν διανοήθηκαν να χρησιμοποιήσουν τα υπηρεσιακά τους όπλα, όπως είχαν κάθε δικαίωμα να κάνουν.

Η επιθετικότητα του δράστη όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς κατά τη μεταφορά του στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας έσπασε και ένα καρτοτηλέφωνο και τους απείλησε ότι «Θα σας σκοτώσω όλους όπως κάναμε στον Κατσίφα»

Αμέσως κλήθηκαν ενισχύσεις και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά και άνδρες της Ασφάλειας με περιπολικό και εισέπραξαν και αυτοί αρκετές «ψιλές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις ΗΠΑ, απλά θα ήταν νεκρός…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.