ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δράμα: Τοποθέτησαν εμπρηστική βόμβα σε αυτοκίνητο αστυνομικού

Δράμα: Τοποθέτησαν εμπρηστική βόμβα σε αυτοκίνητο αστυνομικού

Βομβιστική επίθεση έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής με εκρηκτικό-εμπρηστικό μηχανισμό σε Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός αστυνομικού που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας.

Το όχημα ήταν σταθμευμένο επί της οδού 19ης Μαΐου, όταν ξαφνικά ακούστηκε μια ισχυρή έκρηξη και αμέσως τυλίχτηκε στις φλόγες. Οι περίοικοι βγήκαν αναστατωμένοι από τα σπίτια τους και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, οχήματα της οποίας έφτασαν αμέσως και έσβησαν τη φωτιά από την οποία καταστράφηκε μεγάλο μέρος του αυτοκινήτου.

Στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκαν υπολείμματα από τον μηχανισμό που είχε τοποθετήσει άγνωστος κάτω από το όχημα και εστάλησαν στα ειδικά εργαστήρια για εξέταση. Παράλληλα με την Αστυνομία, διενεργεί και η Πυροσβεστική προανάκριση για τον εμπρησμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.