Βόλος: 11χρονος κατέρρευσε ενώ έπαιζε με φίλους του σε Αθλητικό Κέντρο και πέθανε

Βόλος: 11χρονος κατέρρευσε ενώ έπαιζε με φίλους του σε Αθλητικό Κέντρο και πέθανε

Ανείπωτος θρήνος στην τοπική κοινωνία του Βόλου μετά τον αιφνίδιο και ανεξήγητο θάνατο ενός 11χρονου, που κατέρρευσε την ώρα που έπαιζε με φίλους του στο Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Χιλιαδούς (γνωστότερο ως «Άσυλο»).

Πιο συγκεκριμένα, ο 11χρονος Αλέξανδρος πήγε το απόγευμα της Τετάρτης στο «Άσυλο», όπου συνήθιζε να αθλείται με τους φίλους και συμμαθητές του. Γύρω στις 19.30 ο 11χρονος κατέρρευσε, μπροστά στα μάτια των ανθρώπων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο.

Παρά τις πρώτες προσπάθειες να τον επαναφέρουν, ο Αλέξανδρος είχε χάσει εντελώς τις αισθήσεις του. Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έφτασε στο σημείο και παρέλαβε τον μικρό, τον οποίο μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου.

Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια της διακομιδής του, ο 11χρονος υπέστη δύο φορές συγκοπή μέσα στο ασθενοφόρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο νοσοκομείο οι γιατροί προσπάθησαν να επαναφέρουν τον 11χρονο, ωστόσο οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες και το αγόρι δυστυχώς λίγο μετά τις 8 το βράδυ κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.