ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 34χρονος για κατοχή ναρκωτικών και όπλων

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 34χρονος για κατοχή ναρκωτικών και όπλων

«Βιτρίνα» ήταν η καφετέρια που διατηρεί στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδική, για έναν 34χρονο που προμήθευε κοκαΐνη και μεγάλες ποσότητες κάνναβης σε δυο νεαρούς συνεργούς του οι οποίοι τις διακινούσαν στην Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πολυγύρου που έκαναν έρευνα στο κατάστημα του επιχειρηματία, βρήκαν δύο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 20,5 γραμμαρίων, άλλες δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 208,1 γραμμαρίων, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές και ένα πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε 15 φυσίγγια διαμετρήματος 7,65 mm και σιγαστήρα.

Όπως διαπίστωσαν, ο 34χρονος είχε τροφοδοτήσει με κάνναβη έναν 26χρονο συνεργό του ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη με χασίς βάρους 463 γραμμαρίων, ενώ είχε κρύψει στα Πεύκα Θεσσαλονίκης άλλες δύο συσκευασίες με κάνναβη 2.197 γραμμαρίων. Ο δεύτερος συνεργός του, ένας 21χρονος, εντοπίστηκε στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης τον τη στιγμή που διαπραγματευόταν την πώληση τριών συσκευασιών με κοκαΐνη συνολικού βάρους 47,5 γραμμαρίων.

Στην κατοχή του νεαρού κατασχέθηκαν ακόμη το αυτοκίνητό του στο οποίο είχε βάλει πινακίδες που είχαν κλαπεί το 2007 από τον Εύοσμο, μια ζυγαριά ακριβείας ένα κινητό. Όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης με κατηγορίες για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών, κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.