ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ειρήνη Λαγούδη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της -Τι λέει ο δικηγόρος

Ειρήνη Λαγούδη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της -Τι λέει ο δικηγόρος

Αισιόδοξος ότι θα ξεκαθαρίσει σύντομα η υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη εμφανίζεται ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας της 44χρονης, Βασίλης Ταουξής.

Στις αρχές Δεκεμβρίου άλλωστε οι δικηγόροι των συγγενών της άτυχης 44χρονης έχουν κληθεί για δεύτερη φορά να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής ενώπιον της ανακρίτριας.

Σύμφωνα με τον κ. Ταουξή, πρόκειται για τυπική διαδικασία, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν να πάρουν στα χέρια τους αντίγραφο της δικογραφίας. Το κατώφλι της ανακρίτριας θα περάσουν και οι στενοί συγγενείς της Ειρήνης Λαγούδη, δηλαδή ο αδελφός της Γιώργος και τα τρία παιδιά της, που θα δώσουν συμπληρωματικές καταθέσεις.

Διάψευση των ισχυρισμών του ιατρού

Για την ώρα ωστόσο δεν έχει κληθεί ο γιατρός σε βάρος του οποίου ο εισαγγελέας Αγρινίου έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία, σύσταση συμμορίας και ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος γιατρός είχε ισχυριστεί δια του συνηγόρου του ότι δεν υπάρχει προσωποποιημένη κατηγορία σε βάρος του.
Όμως, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Espresso, τον διέψευσε έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας και συγκεκριμένα πιστοποιητικό του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.