ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σάμος: Παράνομος μετανάστης απείλησε με μαχαίρι Αστυνομικούς

Σάμος: Παράνομος μετανάστης απείλησε με μαχαίρι Αστυνομικούς

Δεν… σήκωνε πολλά- πολλά ένας παράνομος μετανάστης που θεωρήθηκε ύποπτος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ενώ κινούνταν σε μια περιοχή στο Βαθύ της Σάμου το βράδυ της Παρασκευής και ακινητοποιήθηκε για να υποβληθεί σε έλεγχο.

Όμως, οι ένστολοι είδαν έκπληκτοι κατά τη διάρκεια ελέγχου τον 18χρονο αλλοδαπό να βγάζει από την τσέπη του ένα μαχαίρι και να τους απειλεί με αυτό.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν καταφέρνοντας να τον αφοπλίσουν και να του βάλουν χειροπέδες.

Ο 18χρονος μετανάστης συνελήφθη και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Σάμου, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απειλή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών του νησιού. Η προανάκριση που συνεχίζεται, εξετάζει τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρανομίες.

Περιττό να προστεθεί βέβαια πως ο αλλοδαπός δεν πρόκειται να απελαθεί ποτέ από τη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντίθετα θα αφεθεί ελεύθερος με τους «περίφημους» περιοριστικούς όρους για μόνιμη εγκατάσταση στην ενδοχώρα, όπου και αναμένεται να μετακινηθεί με αρκετούς χιλιάδες ακόμη παράνομους μετανάστες από τη Σάμο το επόμενο διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.