ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

20χρονος ο δράστης της ληστείας στα ΕΛΤΑ Βαρθολομιού

20χρονος ο δράστης της ληστείας στα ΕΛΤΑ Βαρθολομιού

Ληστεία που έγινε το πρωί της περασμένης Πέμπτης στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Βαρθολομιό της Ηλείας εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία

Δράστης, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι 20χρονος, ο οποίος συνελήφθη στο Βαρθολομιό από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο 20χρονος εισέβαλε το πρωί της περασμένης Πέμπτης στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα, και στην συνέχεια, με την απειλή πυροβόλου όπλου, άρπαξε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και διέφυγε.

Αξιοποιώντας οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του τμήματος Πηνειού, στοιχεία που συγκέντρωσαν για την υπόθεση εντόπισαν και συνέλαβαν τον 20χρονο, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν μεταξύ άλλων ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο, με αποκομμένο τμήμα της κάννης του, ένα φυσίγγιο και τέσσερα γάντια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.