Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 18χρονου στη Καβάλα – Τι λέει ο δράστης

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 18χρονου στη Καβάλα – Τι λέει ο δράστης

Εξιχνιάστηκε σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση δολοφονίας του 18χρονου αλβανικής καταγωγής που βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης νεκρός από σφαίρα στο κέντρο της Καβάλας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστης της δολοφονίας είναι ένας συνομήλικος άνδρας, επίσης αλβανικής καταγωγής, ο οποίος προσήχθη και ανακρίθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας στην Ασφάλεια Καβάλας.

Ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε ότι είναι φίλος του θύματος και τον σκότωσε κατά λάθος, καθώς το πιστόλι που κρατούσε εκπυρσοκρότησε, ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ των δύο ανδρών.

Σύμφωνα με νεότερη εκτίμηση του ιατροδικαστή το θύμα έφερε τραύμα στο στήθος και όχι στην πλάτη όπως είχε γίνει αρχικώς γνωστό. Το τραύμα ήταν διαμπερές, διέτρησε τον πνεύμονα, το θύμα επιχείρησε να τρέξει αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα κατέρρευσε. Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν πιστόλι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο οποίος είπε ότι το θύμα αιφνιδιάστηκε και ότι σίγουρα γνώριζε τον δράστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κηδεία του 18χρονου, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή καθώς αναμένονται συγγενείς του από το εξωτερικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.