ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Για τρομοκρατικό χτύπημα φοβούνται οι αρχές με αφορμή τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου

Για τρομοκρατικό χτύπημα φοβούνται οι αρχές με αφορμή τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου

Oι αστυνομικές αρχές είναι σε πλήρη επαγρύπνηση σήμερα 6 Δεκεμβρίου καθώς συμπληρώνονται 10 χρόνια από την επέτειο της δολοφονίας του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Στην ΕΛ.ΑΣ. εκφράζουν φόβους για τρομοκρατικό χτύπημα ενάντια σε αστυνομικό στόχο πέριξ της Χαριλάου Τρικούπη, γι αυτό και έχουν δημιουργήσει «πλέγμα ασφαλείας» στην περιοχή των Εξαρχείων.

Υπενθυμίζεται πως στη συγκεκριμένη περιοχή η τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» έχει «χτυπήσει» τρεις φορές εναντίον αστυνομικών, με πολεμικά καλάσνικοφ.

Ενδεικτικό είναι πως τις τελευταίες ημέρες άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας έλαβαν εντολές για αυξημένες περιπολίες στο πλαίσιο «αυξημένης επαγρύπνησης» και «άμεσης παρέμβασης».

Σύμφωνα με πληροφορίες ενισχυμένα θα είναι τα μέτρα φύλαξης στα αστυνομικά τμήματα του Συντάγματος, της Ομονοίας, του Ζωγράφου, της Ακρόπολης αλλά και των Εξαρχείων, μιας και θεωρούνται «βασικοί» στόχοι αντιεξουσιαστών.

Σε ό,τι αφορά την πορεία που θα πραγματοποιηθεί για τον Γρηγορόπουλο έχουν δοθεί συγκεκριμένες οδηγίες στους αστυνομικούς των ΜΑΤ για «προσοχή» και «ψυχραιμία» απέναντι στα ανήλικα παιδιά που θα συμμετάσχουν στη συγκέντρωση, στην οποία συνηθίζεται να υπεισέρχονται ομάδες κουκουλοφόρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.