Έκκληση κατοίκων Εξαρχείων ενόψει Γρηγορόπουλου: Προστατέψτε μας από τις καταστροφές

Έκκληση κατοίκων Εξαρχείων ενόψει Γρηγορόπουλου: Προστατέψτε μας από τις καταστροφές

Έκκληση προς το υπ. Προστασίας του Πολίτη να προφυλάξει την περιοχή εν όψει της σημερινής επετείου του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου έκαναν κάτοικοι και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στα Εξάρχεια

Επείγουσα έκκληση προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έκαναν από χθες ο Σύλλογος Κατοίκων και Επαγγελματιών «ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ» με επιστολή τους προς την αρμόδια υπουργό κ. Όλγα Γεροβασίλη αλλά και την υφυπουργό κ. Κατερίνα Παπακώστα εν όψει της σημερινής επετείου του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Συγκεκριμένα στην έκκλησή τους αναφέρουν: «Εν όψει της αυριανής επετείου του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, σας καλούμε να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για την προφύλαξη της περιοχής των Εξαρχείων και των κατοίκων της από κάθε είδους βίαιες δράσεις, καταστροφές και βανδαλισμούς.

Σας καλούμε επίσης να αποφύγετε τη χρήση χημικών που σε συνδυασμό με εμπρησμούς προκαλούν τοξικές αναθυμιάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επισημαίνουμε ότι στη περιοχή μας κατοικούν χιλιάδες φιλήσυχες οικογένειες, παιδάκια και ηλικιωμένοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.