ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κουκουλοφόροι καταστρέφουν το κέντρο της Αθήνας μετά την πορεία για τον Α.Γρηγορόπουλο (φωτό)

Κουκουλοφόροι καταστρέφουν το κέντρο της Αθήνας μετά την πορεία για τον Α.Γρηγορόπουλο (φωτό)

Επεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι όταν η πρώτη πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, δέκα χρόνια μετά τη δολοφονία του, έφτασε έξω από το υπουργείο Εσωτερικών στην οδό Σταδίου.

Διαδηλωτές που νωρίτερα είχαν σπάσει πεζοδρόμια έξω από τα Προπύλαια άρχισαν να πετούν πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις με τους άνδρες των ΜΑΤ να απαντούν με χρήση χημικών.

Μία ομάδα 10-20 ατόμων έκανε την εμφάνισή της στο κέντρο της Αθήνας, ανήμερα της επετείου της δολοφονίας Γρηγορόπουλου, και συγκεκριμένα στην οδό Κοραή και με βαριοπούλες έσπασε πεζοδρόμια.

Οι κουκουλοφόροι εμφανίστηκαν στο σημείο, έβρισαν τους αστυνομικούς που επιτηρούσαν την περιοχή και στη συνέχεια με βαριοπούλες και σφυριά έσπασαν πλάκες από τα πεζοδρόμια.

Από την πλευρά της αστυνομίας οι ένστολοι βρίσκονται στην πλατεία Κλαυθμώνος και επιτηρούν διακριτικά.

Συγκέντρωση από νωρίς στα Προπύλαια

Νωρίτερα μαθητές και φοιτητές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για την πρώτη από τις δύο συγκεντρώσεις μνήμης για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Οι συγκεντρωμένοι βρίσκονται στην οδό Πανεπιστημίου και αναμένεται να κάνουν πορεία προς τη Βουλη.

Υπενθυμίζεται πως από τις 12 είναι κλειστός ο σταθμός «Σύνταγμα» του Μετρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.