ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εικόνες ντροπής: Κουκουλοφόροι σκίζουν και καίνε την ελληνική σημαία στη Θεσσαλονίκη (φώτο-βίντεο)

Εικόνες ντροπής: Κουκουλοφόροι σκίζουν και καίνε την ελληνική σημαία στη Θεσσαλονίκη (φώτο-βίντεο)

Επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κουκουλοφόροι που συμμετείχαν στην πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο αποσπάστηκαν από αυτήν και άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στην οδό Δημητρίου Γούναρη και συνεχίστηκαν στην οδό Εθνικής Αμύνης. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ «απάντησαν» με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και χημικά, με την ένταση να γενικεύεται.

Επίσης, σε κατάληψη στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προχώρησαν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, με αφορμή τη δεκαετή επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η είσοδος της Σχολής έχει αποκλειστεί με έπιπλα, που μετέφεραν οι καταληψίες από το εσωτερικό του κτιρίου, ενώ έχουν προκαλέσει φθορές στο κυλικείο της Σχολής.

Δείτε φωτογραφίες από τα επεισόδια:

Έκαψαν την ελληνική σημαία στη Θεσσαλονίκη

Επεισόδια ξέσπασαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά την πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Κουκουλοφόροι που συγκρούονται με τις αστυνομικές δυνάμεις στην οδό Εθνικής Αμύνης, πριν από λίγο έβαλαν φωτιά σε ελληνική σημαία.

Tα επεισόδια συνεχίζονται αυτή την ώρα στην οδό Εθνικής Αμύνης και στην οδό Αρμενοπούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.