Νέο έγκλημα από αλλοδαπό: Αλγερινός ο δράστης της άγριας δολοφονίας ανυπεράσπιστου άστεγου στο Θησείο

Νέο έγκλημα από αλλοδαπό: Αλγερινός ο δράστης της άγριας δολοφονίας ανυπεράσπιστου άστεγου στο Θησείο

Ακόμη μια δολοφονία από αλλοδαπό στην Αθήνα εξιχνίασε η ΕΛΑΣ. Πρόκειται για τη δολοφονία ενός άστεγου ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός από τραύματα με μαχαίρι στην οδό Ερμού, κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ, στο Θησείο.

Δράστης ένας Αλγερινός, από τους χιλιάδες από τη συγκεκριμένη χώρα που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα και ο οποίος πέρασε από την Τουρκία στα νησιά με τον “μανδύα” του πρόσφυγα.

Όπως συμβαίνει με όλες τις άλλες περιπτώσεις έτσι και ο συγκεκριμένος υπέβαλλε αίτηση ασύλου και από εκεί και πέρα απλά προωθήθηκε για μόνιμη εγκατάσταση στην «ενδοχώρα», από τα νησιά του Α.Αιγαίου.

Την επόμενη μέρα συνελήφθη στο Μοναστηράκι ο 32χρονος Αλγερινός, που είχε βρει καταφύγιο σε κοντινό κατάλυμα από το θύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες φαίνεται πως έκαναν παρέα μεταξύ τους.

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα ο Αλγερινός πίστευε ότι του έχουν κάνει μάγια, και άρχισε να θεωρεί υπεύθυνο και τον φίλο του. Έτσι, σκότωσε το θύμα προκειμένου να τα «λύσει»!

Ο άτυχος άνδρας είχε δεχθεί χτυπήματα από μαχαίρι στον λαιμό κάτω από το αυτί, στον μηρό και στην πλάτη…

Στα ρούχα του συλληφθέντα βρέθηκαν κηλίδες αίματος που ταυτοποιήθηκαν με του θύματος.

Σε βάρος του 32χρονου, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Περιττό να τονιστεί ότι μετά από μια σύντομη περίοδο στις φυλακές ο Αλγερινός δεν πρόκειται να απελαθεί από τη χώρα , καθώς η κυβέρνηση θεωρεί ότι οι απελάσεις δεν συνάδουν με την πολιτική της στο «προσφυγικό», άσχετα εάν ο Αλγερινός δεν είναι πρόσφυγας (αυτό δεν παίζει καμία απολύτως σημασία) αντίθετα θα αφεθεί ελεύθερος υποτίθεται με περιοριστικούς όρους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.